bk

 

CE SERVICII OFERIM?

 

La GIS GROUP ne adaptăm necesităților tale și îți oferim servicii flexibile pentru a acoperi în totalitate nevoile companiei tale. De la externalizarea completă a departamentelor juridice, de contabilitate și de ocupare a forţei de muncă, până la servicii punctuale de asistență legală sau căutarea de oportunități în cadrul Programelor Operaţionale ale U.E. Te invităm să parcurgi prezentările celor 3 zone de expertiză ale GIS GROUP pentru o imagine mai clară despre cum anume ne putem implica în activitatea ta în România.

tab1

tab3

tab2

bkheader

ECHIPA GIS GROUP

 

La GIS GROUP suntem o echipă de 25 de consultanți cu o vastă experiență în ceea ce priveste aspectele legale, fiscale, contabile, financiare și cele legate de Codul Muncii.
Ramura noastră imobiliară s-a consolidat  drept unul dintre cele mai importante nume din domeniu în București având la bază un istoric important de tranzacții finalizate, și  un portofoliu de proiecte in exclusivitate de peste 1300 de unități.
Pentru anul 2016 suntem în discuții avansate pentru a prelua pe baze exclusive alte proiecte reprezentative pentru piața rezidențială din București.
Contribuim cu experință, profesionalism și eficiență la toate procesele în care ne implicăm și ne asumăm responsabilitatea pentru obiectivele clienților noștri.
Pentru segmentul de servicii în sectorul imobiliar  vei putea găsi mai multe informații pe pagina societății noastre Imoteca – The Residential Experts, sau dacă preferi sună-ne la +4031 433 76 65

Poaza grup Gis